ПЛАНИНАРСКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
ВОДИЧКА СЛУЖБА

Водичи који су завршили љетни курс (3.категорија) имају могућност од 02.до 11. фебруара 2017.године да унаприједе своје знање и звање на зимском курсу за водиче. Курс ће водити Слободан Гочманац из Београда уз асистенцију Слободана Кличковића и Горана Бурића, такође из Србије. Сви UIAA инаструктори.

Осим њих, полазници ће имати на располагању наше инструкторе Душка Блажића и Драгана Прпоша, те Марка Сарића за обуку прве помоћи. Oбука почиње у суботу 03.02. у 8 часов, а завршава у недељу 11.02. у 12 часова. Храна је кухана, прилагођена обуци и вањским условима. Објекат мора бити гријан, прилагођен обуци са топлом водом.

Мјесто обуке ће зависити од временских услова, јер се обука мора вршити у зимским (снијежним) условима.

Учешће појединаца или планинарских организација по полазнику је 300 КМ. Остатак трошкова сноси Савез. Учешће обухвата: трошкове инструктора, колективне опреме, администрације, исхране, како на самом курсу, тако и на терену и трошкове боравка и ноћења у планинарском објекту.

Услови:
-потврда породичног љекара или љекарско увјерење да сте психофизички здрави за напоре које изискује овакав курс.
-завршена обука за 3.категорију водича (љетни курс).
-уплата 300 км на жиро рачун савеза 562 007 00002323 22 са назнаком за курс водича.
-препорука планинарске организације.

Пријаве на маил Савеза Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 29.јануара 2018.
Више информација на 065 276 080, ДРАГАН ПРПОШ,

НАЧЕЛНИК ВОДИЧКЕ СЛУЖБЕ ПСРС