Планинарски савез Републике Српске

Овом приликом позивамо све љубитеље природе да нам се придруже како би заједно уживали у шетњи и бициклизму на новоотвореној стази у Старом Рудом. Добро дошли су сви како би заједнички утицали о подизању свести и важности природе за живот о значају пешачења и бициклизма као физичка активност коју може свако да изведе и води здрав живот. Значај уређења пешачке стазе за становнике општине Рудо је јачање општини Рудо туристичку понуду.

Акцији која се изводи на подручију општине Рудо која се налази у источном делу Републике Српске, у непосредној близини тромеђе између Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе. Намера нам је да овај прелепи и мало познати део Републике Српске промовишемо, да види и упозна што већи број људи из БиХ и окружења.

Стаза је дуга око 2 сата, умјерено лагана је, и има воде на три мјеста на њој. Има одморишта, те је погодна и за малу дјецу. Пролази кроз шуму макадамским путем и једним дијелом низ поток, те је љети када је вруће јако привлачна.

rudo2018За учеснике акције обезбеђен ручак у организацији домаћина.

Молимо све заинтересоване да се пријаве и потврде свој долазак најкасније до 15.05.2018.год. на бројеве тел.
+387 65/357-225, +381 64/967-34-71; или маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


 

Лига РС у планинарској орјентацији 2019.

 

intersportlogo

mtel