Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
432
Број прегледа чланака
1901837

ljubijski rudari Планинарски дом “Љубијски рудар”

У објекту су реновиране трокреветне, четверокреветне и петокреветне собе са могућношћу кориштења кухиње и дневног боравка, као и уз кориштење купатила са туш кабинама (29 кревета – 8 соба).
Домом управља Скијашко-планинарско друштво „Љубијски рудар“ из Приједора. Поред дома је савремено скијалиште са ски лифтом са лијепо уређеним скијашким стазама. Ресторан “Ski pass” уз дом. Својим планинарским домом и скијалиштем “рудари” су обогатили туристичку понуду планине Козаре и створили боље услове за рекреацију, планинарење и скијање.
Долазак: До нашег дома, на Мраковици, можете доћи из правца Бањалуке или Приједора. Планинарски дом је смјештен на свега 12,5 километара од магистралне путне комуникације Бањалука-Приједор. Са поменутог магистралног правца, у месту Козарац, одваја се асфалтни планински пут, који вас води поред хотела “Monument”, ресторана “Бијеле Воде”, гдје проласком поред планинарског дома “Националног парка Козара”, излазите на паркинг простор у самој близини скијашке стазе, одакле се види етно ресторан “Ski pass”, ски сервис и остали пратећи садржаји.
Контакт: +387 65 667 172, Божо Грбић


ПЛАНИНАРСКИ ДОМОВИ
У
РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Login Form