ljubijski rudari Планинарски дом “Љубијски рудар”

У објекту су реновиране трокреветне, четверокреветне и петокреветне собе са могућношћу кориштења кухиње и дневног боравка, као и уз кориштење купатила са туш кабинама (29 кревета – 8 соба).
Домом управља Скијашко-планинарско друштво „Љубијски рудар“ из Приједора. Поред дома је савремено скијалиште са ски лифтом са лијепо уређеним скијашким стазама. Ресторан “Ski pass” уз дом. Својим планинарским домом и скијалиштем “рудари” су обогатили туристичку понуду планине Козаре и створили боље услове за рекреацију, планинарење и скијање.
Долазак: До нашег дома, на Мраковици, можете доћи из правца Бањалуке или Приједора. Планинарски дом је смјештен на свега 12,5 километара од магистралне путне комуникације Бањалука-Приједор. Са поменутог магистралног правца, у месту Козарац, одваја се асфалтни планински пут, који вас води поред хотела “Monument”, ресторана “Бијеле Воде”, гдје проласком поред планинарског дома “Националног парка Козара”, излазите на паркинг простор у самој близини скијашке стазе, одакле се види етно ресторан “Ski pass”, ски сервис и остали пратећи садржаји.
Контакт: +387 65 667 172, Божо Грбић

kozara.jpg lju.jpg ljubijski_rudari.jpg


ПЛАНИНАРСКИ ДОМОВИ
У
РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ