Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
432
Број прегледа чланака
1901813

 

РЕПУБЛИКА СРПСКА
МИНИСТАРСТВО ПОРОДИЦE, ОМЛАДИНE И СПОРТA

Број: 20.07/052-861-1/20
Датум: 29.04.2020. године

 

 

 

Обавјештење за све спортске организације са сједиштем у Републици Српској

Поштовани,

Министарство породице, омладине и спорта већ дуже вријеме ради на активностима рјешавања проблема нагомиланих пореских дуговања које имају спортске организације из Републике Српске, а све у циљу додатног олакшања функционисања спортских организација и стварања услова за њихов даљи развој.

С обзиром да ће ускоро бити упућен приједлог Закона о спорту Републике Српске Народној скупштини на усвајање који ће у наредном периоду обезбједити одређене олакшице за спортске организације приликом редовног функционисања, а везано за став Пореске управе Републике Српске да неће више толерисати неодговорно понашање спортских организација приликом плаћања пореских обавеза, тренутно смо у фази евидентирања дуговања које спортске организације имају по основу директних пореза и доприноса.

Уколико спадате у групу спортских организација које имају дуговање по основу директних пореза и доприноса, молимо Вас да нам се обратите са информацијом која ће имати сљедећи садржај:
- рјешење о регистрацији,
- потврда о регистрацији код Пореске управе Републике Српске (ЈИБ),
- пореска картица не старија од мјесец дана.

Наведену документацију можете доставити до 11.05.2020. године на адресу електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Срдачан поздрав,

М И Н И С Т А Р      

Соња Давидовић, с.р.


 

Лига РС у планинарској орјентацији 2021.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo