Према важећим мјерама прописаним од стране кризног штаба РС, сматрамо да је могуће организовати првенство РС у планинарској орјентацији. 1. и 2. коло бит ће одржано на обронцима планине Романије, општина Соколац.
Термин за одржавање такмичења је 02. и 03.10.2021. Прво коло ће бити на Равној Романији, порта манастира Светог Георгија,  са почетком у 10 часова, у недељу у 10.30 часова старт и циљ у  Сокоцу ( улица 9.јануар, плато поред градске фонтане ), општина Соколац.


Домаћин такмичења је ПД Гласинац Соколац. Смјештај екипа биће у хостелу "Комленовић"  на терет савеза.. Као и до сада, дотираћемо и путне трошкове за оне који долазе са западног дијела РС.

Уколико не будемо у могућности организовати 3. и 4. коло, само ова два ће бити бодована за коначни пласман.

Позивамо сва друштва која су могућности да учествују на такмичењу. Молимо екипе да се пријаве за такмичарско учешће до 23.09. (четвртак) до 20,00  часова на емаил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. За све детаљније информације  и резервацију смјештаја контактирати руководиоца такмичења Жељка Делића,065/727-600  или секретара друштва Веру Мијатовић, 065/727-548.

Више детаља се налази у позивном писму.