Планинарски савез Републике Српске

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ
ПСРС


 

Logo vodicke sluzbe psrs


Logo gorske sluzbe psrs


 Logo sluzba za planinarske staze

Статистика

Посетиоци
39
Чланци
428
Број прегледа чланака
1870671

Управни одбор Планинарског савеза Републике Српске изабрао је Комисију за Планинарско трчање:
1. Невена Стојаковић, предјседник,
2. Бобан Лукић, члан,
3. Невен Бороја, члан

Желимо им много успијеха у раду!

Правилник Комисије за Планинарско трчање је можете преузети у наставку прилога

Опширније...

Управни одбор Планинарског савеза Републике Српске изабрао је Комисију за заштиту природе:
1. Саша Дрљача, предјседник, члан ПУ „Абонос“ Бања Лука
2. Милорад Кличковић, потпредсједник, члан ПСД „Авала“ Београд
3. Ива Миљевић, члан ПУ „Абонос“ Бања Лука
4. Марко Иванишевић, члан ПАК „Суммит“ Бања Лука
5. Гордана Шатара, члан ПЕД „ Мајевица“ Бијељина.

Желимо им много успијеха у раду!

Правилник Комисије за заштите природе можете преузети у наставку прилога.

Опширније...

Планинарски савез Републике Српске одржао је састанак Управног одбора 24.01.2021. у Еко зони Зеленковац код Мркоњић Града.
На сједници је усвојен Извјештај о раду за 2020., Финансијски извјештај 2020. и План рада за 2021.
Формирана је кандидациона комисија која ће извршити провјеру кандидата за изборе на Изборноj скупштини ПСРС.
Управни одбор је донио одлуку да се у ПСРС формирају двије нове комисије:Комисија за заштиту природе Планинарског савеза Републике Српске и Комисија за планинарско трчање.
Желимо им срећан пријем и много успијеха и спортских резултата у раду !

Првенство Републике Српске у планинарској орјентацији одржано је 27.12.2020. на просторима општине Вишеград. Првенство је спроведено према важећим мјерама прописаним од стране кризног штаба РС. Организатор такмичења је Планинарски савез Републике Српске уз помоћ домаћина такмичења ПСД „ Столац“ Вишеград. Учешће на такмичењу узело је 8 екипа, терен је био прекривен снијегом што је отежало саму стазу.

Опширније...

 

У Бања Луци ,15.12.2020. Пењачки клуб Соло је и ове године успио уз подршку Планинарског савеза Републике Српске и Града Бањалуке, уз све мјере заштите да организује посљедње коло првенства Републике Српске у спортском пењању.
Учестовала су три клуба из Републике Српске са 42 такмичења.

С Поштовањем,
Дамир Мисија

Резултати...

Опширније...


Планирано такмичење у опјентацији били смо принуђени помјерити због тренутне ситуације са пандемијом изазване вирусом Ковид-19, те Вас овим путем обавјештавамо о новом датуму одржавања првенства РС.
Према важећим мјерама прописаним од стране кризног штаба РС, сматрамо да је могуће организовати првенство РС у планинарској орјентацији. Првенство Републике Српске у орјентацији бит ће одржано на просторима општине Вишеград . Термин за одржавање такмичења је 27. 12.2020. (недјеља) у Вишеграду са почетком у 10.30 часова.
Домаћин такмичења је ПСД Столац Вишеград. Смјештај екипа биће у собама за издавање у граду Вишеграду на терет савеза, субота/недеља. Као и до сада, дотираћемо и путне трошкове за оне који долазе са западног дијела РС.
Позивамо сва друштва која су могућности да учествују на такмичењу. Више информација код Начелника Жарка Крсмановића, 066 250 951.


Планирано такмичење у спортском пењању били смо принуђени помјерити због тренутне ситуације са пандемијом изазване вирусом Ковид-19, те Вас овим путем обавјештавамо о новом датуму одржавања првенства РС.
Такмичење че се одржати 13.12.2020. године на локацији центра " Заштити ме" Пољоканов парк бб у дисциплини болдер са почетком у 11 часова. У складу са мјерама Кризног штаба РС боравак у сали је дозвољен само такмичарима, судијама и представницима клубова односно тренерима. На жалост публика овај пут неће присуствовати.
С поштовањем,
Дамир Мисија, начелник комисије за спортско пењање


Планинарски савез Републике Српске је планирао сазвати редовну изборну скупштину 26.12.2020. године. Због забране окупљања у Републици Српској, ради погоршане епидемиолошке ситуације, нисмо у могућности сазвати исту. Заказаћемо је, чим се стекну услови за одржавање, а о времену и мјесу бићете адекватно обавијештени.
До тада изабрани чланови од скупштине одржане 16.11.2016. године биће вршиоци дужности.
Сви адекватно послани приједлози су запримљени и органи савеза ће све размотрити и изнијети на скупштини.
С поштовањем,
Љубиша Араманда

Сви који су измирили чланарине и који су доставили савезу тражена извјештајна документа, могу од 01. децембра 2020. наручивати члански материјал за 2021.годину.

Члански материјал је исте цијене као и овогодишњи.

При слању, попуните податке у табелу за 2021. Уколико немате старе податке, можете тражити од савеза табеле из 2020.године, па податке само ископирати у нову табелу (copy-paste). Маил за слање наруџби је:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Рок израде, као и прошле године, испод 30 дана, а то највише зависи од Пошта Српске, односно препоручене доставе.

Опширније...

Лига РС у планинарској орјентацији 2021.

Login Form

 

intersportlogo


plantago logo